Beeldmateriaal gezocht 50 jaar De Grunte

Gepubliceerd door Jos (admin) op 25-03-2018 om 14:28 uur.

Beste ouders/verzorgers en (oud) leden de Grunte,

Dit jaar viert de Grunte haar 50 jarig bestaan, een waarlijk jubileum! Alle reden om dit sportieve jaar in het teken te zetten van deze mijlpaal in de geschiedenis van de Grunte. Diverse activiteiten zullen georganiseerd worden voor zowel de jeugd als voor de oudere jeugd (lees volwassenen). Daarover later meer.

Na de oprichting in 1968 zijn alweer vele jaren de geschiedenisboeken ingegaan. Sportieve hoogte- en dieptepunten, beruchte (oliebollen)toernooien van zowel de kant van zwemmen als waterpolo, noem ze maar op. Van al deze activiteiten zullen ongetwijfeld veel foto en video materiaal nog ergens bewaard zijn gebleven en bieden een prachtig beeld van de geschiedenis. Het plan is om een verzameling te maken van al dit materiaal en daar een mooie jubileumvideo van te maken. Via deze weg zou ik de oproep willen doen aan een ieder die beeldmateriaal (foto of video) heeft, deze te willen versturen naar onderstaande contactgegevens. Dit mag op meerdere manieren.

Naast oud beeldmateriaal zouden we in de video ook een huidig beeld van de vereniging willen geven, bestaande uit beelden van elke afdeling en ook diverse jubileumactiviteiten belichten. Aan alle ouders/verzorgers van kinderen die lid zijn bij de Grunte zou ik via deze weg toestemming  willen vragen deze beelden te mogen maken. Het kan daarbij mogelijk zijn dat uw kind, van afstand, zichtbaar word in de video. We zijn ons ervan bewust dat dit privacy gevoelig kan liggen en willen benadrukken dat we discreet omgaan met de beelden en enkel gebruiken voor promotiedoeleinden De video zullen we tonen tijdens onze feestavond medio september/oktober (datum nog te plannen) en ook op het jubileumdeel van onze website. van het 50-jarig jubileum. Voor vragen op dit gebied verwijs ik u graag naar mijn contactgegevens onderaan deze brief.


Met vriendelijke groet,
Media/PR-officer jubileum ZPV De Grunte
Mathieu Meerlo
06-22958256


Adressen:

  • Beeldmateriaal mag gestuurd worden naar degrunte50jaar@degrunte.nl.
  • Grote bestanden zijn eenvoudig te versturen via www.wetransfer.com en is tevens gratis te gebruiken. Aanleveren op usb stick of externe HDD is uiteraard ook mogelijk.
  • Graag erbij vermelden om van welke gelegenheid het beeldmateriaal is en de bijbehorende
    datum.
Verberg menu