Sponsormogelijkheden

Waarom hebben we u nodig?

De uitgaven voor een zwemvereniging zijn hoog. Met name de badhuur is een grote kostenpost. Als wij de zwemsport op een hoog niveau willen blijven aanbieden, zullen we jaarlijks de contributie fors moeten verhogen. Echter, daardoor zal de contributie een onaanvaardbaar niveau bereiken. We vinden namelijk dat de zwemsport voor iedereen mogelijk moet zijn. Door middel van sponsoring kunnen wij dit voorkomen. Daarnaast biedt uw sponsorbijdrage ons de ruimte om ons op sportief vlak te blijven ontwikkelen.

Waarom heeft u ons nodig?

De Grunte biedt de unieke mogelijkheid om uw producten of diensten bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. U kunt zich daarbij beperken tot de ca. 300 leden en vrijwilligers van de verenging. U kunt uzelf echter ook aan een vele malen groter publiek presenteren. Wij hebben het recht om in zwembad De Slag permanente reclame te voeren. Uw bedrijfnaam komt daarmee onder de aandacht van de mensen die het zwembad om verschillende redenen bezoeken.

Heeft u interesse om onze vereniging te sponsoren, neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie. Deze kunt u via email bereiken op: sponsorcie@degrunte.nl.

Zwembad De Slag

Zwembad De Slag is een sportaccommodatie die beschikt over een overdekt instructiebad, een wedstrijdbad en een aantal recreatieve voorzieningen. Naast recreatief gebruik worden er ook zwemlessen gegeven voor het A, B en C-diploma, evenals Zwemvaardigheid 1 en 2. Naast de zwemlessen worden de volgende groepen begeleid: zwemmen voor zwangere, zwemmen op medisch advies, meer bewegen voor ouderen, baby-, peuter- en kleuterzwemmen, aquavaria, aquarobic en aquajogging. Daarnaast wordt het zwembad ook opengesteld voor recreatief zwemmen. Jaarlijks bezoeken 100.000 mensen zwembad De Slag. Kortom: de ideale plek om uw reclamebord op te hangen!