Sponsorzwemmen 2024

Onder het motto “Help de Grunte de zomer en als het kan…ook nog de winter door”, werd er op maandag 18 maart 2024 een Sponsorzwemactie voor de wedstrijdzwemmers gehouden. In het trainingsuur werd er flink gezwommen. De minioren zwommen in 15 minuten zoveel mogelijk baantjes en de junioren deden dat in 20 minuten. Als je klaar was kon je je zwemmaatjes aanmoedigen en wat drinken en lekkers pakken. De junioren telden elkaars baantjes en ze gingen natuurlijk voor de winst, in eerste instantie was dat het meeste aantal baantjes zwemmen. Luuk en Rinse mochten deze winst pakken met maar liefst 59 baantjes in 20 minuten tijd!

Ook deden er nog vier masters mee, die ook samen een flink bedrag ophaalden! Roy wist met 60 baantjes het record te halen. Annemiek, Gwen en Stefan wisten het meeste geld op te halen voor de club bij de junioren. Bij de minioren waren dat Midas, Fleur en Jasmijn, zij kregen allemaal een mooi prijsje. Iedereen heeft de hele tijd doorgezwommen, zonder te stoppen, wat zijn we trots op al deze kanjers!

Het was een gezellige, sfeervolle avond met veel publiek! Met dank aan onze organisatoren van deze actie; namelijk Simone, Amber, Meike en Annemiek. Mede dankzij hen is het zo’n groot succes geworden. Maar liefst € 4091, 65 heeft de actie opgebracht.