Spannende wedstrijden tijdens een geslaagd waterpolo weekend

Als allereerste mocht gister de D-jeugd in actie komen tegen de Mors. De D-tjes begonnen de eerste periode sterk, tussenstand 2-2. Helaas in de 2e en 3e periode, zijn er voor De Grunte geen doelpunten gevallen. Met een keeperswissel gingen we de 4e periode in. Enkele doelpuntjes werden er nog gemaakt maar niet genoeg voor de winst. Eindstand 6-11 voor de Mors DG1.

Hierna kwam de H3 in actie, zij speelde tegen de Piranha H2. Met een 2-2 tussenstand na de 2e periode werd het een spannende pot. De laatste periode gingen zij in met maar 1 doelpunt verschil. Hier wisten de heren nog even 3 doelpunten te maken, waardoor de 3 punten in Hardenberg bleven!

Als laatste thuiswedstrijd kwamen de Dames in actie tegen de Piranha Da1. Met een nette tussenstand van 4-2 na de 2e periode, zaten de Piranha dames hun nog op de hielen. In de 3e en 4e periode namen de Dames de overhand, en winsten ze nog 3 doelpunten bij te scoren. Eindstand 7-5 voor De Grunte Dames, ook voor hun 3 punten in de pocket!

De Heren 4 mochten voor hun wedstrijd afreizen naar Tubbergen, waar ze speelden tegen VKC’03 H3. Met een tussenstand van 4-2 na de 2e periode, hebben de heren nog hard gestreden, maar helaas werd dit een overwinning voor VKC’03, eindstand 12-5.

De heren 1 mochten afreizen naar Raalte, waar zij het tegen WZC- De IJsel H1 mochten opnemen. De tussenstand na de 2e periode, werd 3-2 voor De IJsel. Wat een spannende wedstrijd! Met enkele U20 en 5 meters, werd de strijd niet makkelijker! De 3e periode werd afgesloten met een gelijke stand (5-5). In de 4e periode wisten de heren van de IJsel nog 2 doelpunten te maken, waar de heren van De Grunte, maar één kans hebben gepakt. Eindstand 7-6 voor De IJsel H1.

Voor alsnog, alle teams super goed gedaan! Mooie wedstrijden gezien, weer een geslaagde waterpolo weekend!