Waterpolojeugd heeft gezellige seizoensafsluiting 2016/2017

Op zaterdag 15 April werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld voor de waterpolojeugd van De Grunte. < 11 en < 17 kwamen in actie, < 13 had het weekend ervoor al de laatste wedstrijd gespeeld.

Daarna hebben we met z’n allen gezellig gezwommen, geklommen op de attracties, gespeeld en genoten van een heerlijk uurtje vrij zwemmen in De Slag.

Heren 1 had voor pannenkoeken gezorgd, en daar werd uitgebreid van genoten door de spelers, in de kantine. Dat de wil om te winnen er bij de kids wel is, bleek ook duidelijk uit dat er zelfs een wedstrijdje gedaan werd wie de meeste pannenkoeken op kon… en de winnaar met maar liefst 11 pannenkoeken was…

We hebben met elkaar enorm genoten van een mooi seizoen jeugdwaterpolo, en het is goed om te zien dat zoveel mensen daar van kunnen genieten, en dat de jeugd zoveel lol heeft.

Vanaf deze plek willen we alle vrijwilligers, ouders, coaches, trainers, scheidsrechters, officials en verdere betrokkenen bedanken voor een superseizoen. Op naar volgend seizoen!!

Afd. Jeugdwaterpolo de Grunte