Vijfkamp en speedo voorrondes

Vijfkamp en Speedo voorrondes De Grunte

Tijdens de vijfkamp werd Jan Bruins tweede op de 100 meter schoolslag. Robin Leideman derde op de 50 meter rugslag. Esmee Stroeve werd eerste op de 50 meter rugslag en tweede op de 50 meter schoolslag. Amy-Lynn Zweers werd tweede op de 50 meter rugslag.

In totaal 15 persoonlijke records en Amy-Lynn heeft maar liefs 119 procent van haar tijd verbeterd op de 50 meter rugslag.

Tijdens de speedo voorrondes in Steenwijk werd Maud Kuipers eerste op de 100 meter rugslag en Hanne te Velthuis werd hiermee tweede. Jesse Zweers werd eerste op de 50 meter vlinderslag. Thomas Lennips werd eerste op de 100 meter vlinderslag. Robin Dekker werd derde op de 200 meter rugslag. Jasmijn Plas werd tweede op de 100 meter rugslag. Jelmer Waterink werd eerste op de 50 meter vlinderslag. Maud Kuipers werd eeste op de 100 meter vrije slag en Hanne te Velthuis werd hiermee tweede. Jesse Zweers werd eerste op de 100 meter schoolslag. Demy Mollen werd derde op de 200 meter vlinderslag.

Met de estafette werden Chiel Bouwman, Lianne Plas, Jesse Zweers en Thomas Lennips eerste op de 4 keer 50 meter vrije slag gemengd. Wat een geweldige uitslag.