Vervolgtraject SWIMSTAR

Beste ouders/verzorgers,

Het kennismakingsproject van de KNZB, genaamd Swimstar zit er op. In 4 toffe kosteloze lessen op de zwemvereniging heeft uw zoon/dochter spelenderwijs niet alleen het hoofd boven water weten te houden met zwemmen, maar ook tijdens het spelen! Er kwamen leuke waterspelletjes en trucjes voorbij, zoals duiken, racen, schieten op doel, sprongen maken.

Vervolgprogramma Swimstar

De Grunte heeft voor de jongste zwemmers en zwemsters een uitgebreid programma. Dit heet de AquaKids!
Onder leiding van deskundige trainers komen de kinderen in aanraking met alle aspecten van de zwemsport. Op een speelse manier wordt aandacht besteed aan de verbetering van de zwemtechniek en de conditie. Maar er wordt niet alleen gezwommen. Ook waterpolo, snorkelen en reddend zwemmen komen aan bod. Daardoor zijn de trainingen leuk en afwisselend!

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan vrijblijvend op vrijdagavond bij ons langs. Neem je zwemkleding mee want je mag (nog eens) 3 keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. En wij weten zeker dat je het leuk gaat vinden!

Wil uw zoon/dochter ervaren wat deze Aquakids lessen inhouden? Geef hem/haar dan nu op! Dit kan door contact op te nemen met Hillet Dekker, jeugd@degrunte.nl .

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen op de eerste Aquakidsles!

Vriendelijke groet,

Hillet Dekker
Zwem- en Polo Vereniging “De Grunte”