Verslag van het laatste weekend Overijsselse A Kampioenschappen Lange Baan

Zaterdag 21 mei

Vandaag zijn de zwemmers van links naar rechts, Gwen, Rinse, Niek, Annemiek, Hanna en Amber weer vertrokken vanaf de slag naar de Overijsselse A- Kampioenschappen., voor de derde dag. De zwemmers zitten er gespannen bij, maar dat is gezond. Na het inzwemmen mochten Gwen en Hanna de spits afbijten met de 50 meter vrije slag. Hanna heeft een mooie pr. gezwommen. Amber heeft op de 50 eter vrije slag ook een pr. gezwommen. Niek heeft een mooie pr. gezwommen op de 100 meter vrije slag. Rinse zwom de 100 meter rugslag hij kon net zijn pr. niet verbeteren. Niek zwom de 100 meter rugslag hij heeft een mooie pr. gezwommen. Gwen zwom de 200 meter schoolslag zij kon net niet haar pr. verbeteren. De estafette werd door Annemiek, Gwen, Hanna en Amber gezwommen, de dames deden het goed en ze zijn op de 6de plek geëindigd.

Zondag 22 mei

Vandaag zijn de zwemmers van links naar rechts Annemiek, Gwen, Hanna, Amber, Rinse, Joas en Niek, weer vertrokken voor de 4de dag naar de Overijsselse A-Kampioenschappen in Hengelo. De zwemmers hebben er zin in na het inzwemmen mochten Rinse en Niek de spits afbijten met de 50 meter vlinderslag. Niek heeft een mooie pr. gezwommen, hij wou onder de 34.66 zwemmen en dit deed hij, hij zwom 33.75. Annemiek en Gwen zwommen de 50 meter rugslag, jammer genoeg geen pr. voor ze. De estafette werd gezwommen door Niek, Gwen, Amber en Rinse De Grunte zwom mooi naar de 6de plek. Rinse zwom de 200 meter vrije slag hij kon net geen pr. zwemmen. Annemiek, Gwen en Hanna zwommen de 100 meter vlinderslag. Annemiek en Gwen konden hun pr. niet verbeteren, Hanna zwom wel een mooie pr. Ze werd 5de op de vlinderslag. Joas zwom op de 100 meter schoolslag een mooie pr.

Het was een mooi Overijsselse A-Kampioenschappen in Hengelo, de estafette zwemmers kregen nog een oorkonde mee naar huis. Hanna kreeg een oorkonde omdat zij op de 5de plek was geëindigd op de 100 meter vlinderslag. De zwemmers van De Grunte gingen met een goed gevoel weer richting Hardenberg.