Vernieuwde website

En eindelijk is het dan zover, de VERNIEUWDE WEBSITE is vanaf nu in de lucht!

De website van De Grunte is geheel vernieuwd. Zo is het uiterlijk, de inhoud en de techniek achter de site flink onder handen genomen.

Het eerste dat je opvalt is natuurlijk het nieuwe uiterlijk. Er is gekozen voor een fris, simpel en daardoor overzichtelijk ontwerp.

De belangrijkste verbeteringen aan de site zijn echter de nieuwe functionaliteiten, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Als bezoeker word je van vele gemakken voorzien. Voorbeelden hiervan zijn het contactformulier en het overzicht van aankomende wedstrijden. Het beheren van de website is nu ook veel makkelijker. De nieuwe website is zo opgezet dat het onderhoud door meerdere mensen gedaan kan worden. Voor elk onderdeel is straks één persoon verantwoordelijk:

  1. AquaKids,
  2. Recreatief,
  3. Uitgelicht,
  4. Waterpolo,
  5. Wedstrijd zwemmen.

Toch is alles nog niet uitgetest en er zullen dus nog fouten in de site aanwezig zijn. Hiervoor vragen wij jullie begrip. Mocht je een fout (met melding) tegenkomen, laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar webmaster@degrunte.nl. Aan schrijffouten en dergelijke wordt nog gewerkt. Wij hebben de site van initiele vulling voorzien (vanuit de “vorige” website).

De vorige website is nog steeds te benaderen via (http://www.degrunte.nl/vorige) en werd door Alwin Huiskes en Richard van Dijk opgezet  en onderhouden. Langs deze weg willen we hen hartelijk bedanken!

Webmasters, Roy Tettero & Jos Plas