Veel gezelligheid en oliebollen tijdens het Oliebollentoernooi 2023

Op de laatste donderdag van het oude jaar troffen we elkaar aan voor een enorm gezellige dag. Er waren genoeg oliebollen en deze vielen ook goed in de smaak.

Het bakken van de oliebollen vond plaats in Baalder bij Sem Blommendaal (waarvoor dank nogmaals). Op een aantal striemen en zonnebloemolie vlekken na werd iedereen weer goed verzorgd. De oliebollenmix werd dit jaar gemaakt door Lambert Lenters onder toeziend oog van fam. van Dijk. De olie was goed op temperatuur waardoor de oliebollen zo goed als uit de pan schoten. Oliebollen-kwaliteitsmeester Dylano Benning zorgde voor een krokante bijt bij de oliebollen zonder dat de smeuïge binnenkant verloren ging. Ook het olielepeil werd nauwkeurig in de gaten gehouden door Thomas Lennips en waar nodig werd deze weer op peil gebracht door Joost Kosse. Sem nam dit jaar de catering op zich om de hongerige oliebollenbakkers te voeden en Ralf Veldhuis het entertainment. 

Bij de jeugd tot 15 jaar waren er maar liefst 6 teams die het tegen elkaar opnamen in 3 verschillende activiteiten. Bij de jeugd ouder dan 15 jaar, dames en heren waren er maar liefst 3 teams. Al met al een mooie opkomst van maar liefst 100 deelnemers. 

Er werd slagbal in het ondiepe bad gespeeld. In het diepe bad werden estafettes en een heuze mattenrace georganiseerd. Nieuw dit oliebollentoernooi was de hindernisbaan met tijdwaarneming.

Voor jong en oud waren er tussen de activiteiten oliebollen en drinken. Waarvan zelfs het publiek en de ouders op de tribune konden meegenieten. 

Stralende gezichten waren in het zwembad duidelijk aanwezig bij alle deelnemers. Zonder de hulp van alle vrijwilligers konden we deze mooie dagen niet organiseren. Oliebollenbakkers, catering, begeleiders en opbouwers allemaal enorm bedankt voor jullie hulp en inzet. 

Allemaal bedankt voor deze gezellige dagen en wij wensen jullie een sportief 2024 toe.

De waterpolocommissie

Alvast bedankt, 

Gr. Ruud Wesselink 

Foto’s zijn ook te vinden op onze website: https://www.degrunte.nl/fotos/foto-album?id=2023-12-29_17_00.