Vacatures waterpolo afdeling

We hebben op dit moment de volgende vacatures uitstaan voor de waterpolo afdeling.

Trainer/coach -11

Voor het team -11, jongste team van waterpolo afdeling, zoeken we nog een enthousiaste trainer om ons team te kunnen versterken, voor op de donderdagavond. Trainingen zijn van 18.00h – 19.00h, elke donderdag, muv vakanties en feestdagen. Voor de andere trainingsavond, en de meeste wedstrijden is er al wel een trainer/coach. Ervaring als trainer is niet per sé vereist, het is vooral wenselijk dat er een volwassene aan het bad staat om leiding te geven aan de groep kinderen. Vanuit de waterpolo commissie is het mogelijk om trainingsschema’s aan te leveren, zodat u dat niet zelf hoeft te bedenken. Er is ondersteuning van jeugdleden van het -15 team aanwezig, die als assistent/voorbeeld kunnen fungeren. Geïnteresseerd? Meld u dan bij; Niek Wesselink, 06 4321 4374.

Trainer/coach -13

Voor het team -13, spelers met gemiddeld al wel 2 jaar ervaring met waterpolo, zoeken we nog een enthousiaste trainer om ons team te kunnen versterken, voor op de dinsdagavond. Trainingen zijn van 18.00h – 19.00h, elke dinsdag, muv vakanties en feestdagen. Voor de andere trainingsavond, en de meeste wedstrijden is er al wel een trainer/coach. Ervaring als trainer is niet per sé vereist, het is vooral wenselijk dat er een volwassene aan het bad staat om leiding te geven aan de groep kinderen. Vanuit de waterpolo commissie is het mogelijk om trainingsschema’s aan te leveren, zodat u dat niet zelf hoeft te bedenken. Er is ondersteuning van jeugdleden van het -15 team aanwezig, die als assistent/voorbeeld kunnen fungeren. Geïnteresseerd? Meld u dan bij; Niek Wesselink, 06 4321 4374.

Coördinator Jeugdafdeling

Ivm periodiek aftreden vanuit de waterpolo commissie, ontstaat per 01-01-2019 de vacature voor Coördinator jeugdafdeling Waterpolo. Het takenpakket omvat; teamindelingen in overleg met trainers, aanstellen en werven trainers, aanspreekpunt voor ouders, ad hoc jeugdzaken oppakken, organiseren van jeugd toernooi. In deze functie ben je onderdeel van de Waterpolo Commissie, die elke maand 1x vergaderd, op donderdagavond tussen 19.00h en 20.00h. Geïnteresseerd? Meld u dan bij; Niek Wesselink, 06 4321 4374.