Sweateractie, Sponsorzwemmen en sportkleding met korting

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, wordt er op 16 februari van 14:00 tot 16:00 uur sponsorzwemmen georganiseerd in de Marsch. Vanaf 14:00 uur is Karin Prins namens onze sponsor Prins Sport uit Hardenberg aanwezig in de Marschcorner met een assortiment van zwempakken, zwembroeken, duikbrillen, badmutsen en badslippers. Al dit materiaal wordt met eenmalig met een speciale korting van 15% aangeboden! Let op: op 16 februari moeten alle prijzen contant betaald worden, aangezien het voor Prins Sport qua logistiek niet mogelijk is om een pinapparaat in de Marschcorner aan te bieden. De materialen kunnen ook worden gereserveerd om dan later in de Prins Sport winkel te pinnen.

Daarnaast biedt Prins Sport nog een andere leuke actie aan. Voor slecht €24,95 kun je een sweater met het logo van de Grunte op de rug en je eigen naam op de voorkant bestellen (in je eigen maat uiteraard); op het plaatje hieronder zie je een voorbeeld van het resultaat. Het is overigens ook mogelijk om geen naam op de voorkant te laten bedrukken, de kosten blijven wel hetzelfde. In de Marschcorner zal Prins Sport alle mogelijke pasmaten aanwezig hebben; als je je bestelling geplaatst hebt, geef je dit door aan Karin Prins en dan kun je vanaf 8 maart jouw sweater afhalen (betalen bij afhalen). Mocht je 16 februari niet kunnen, dan kun je t/m 23 februari bij Prins Sport in de winkel (Adm. Helfrichstraat 33 in Hardenberg) ook nog een gewenste maat doorgeven. Ook in dit geval, zullen de sweaters vanaf 8 maart voor je klaar liggen.

Mocht je overigens vragen hebben over het sponsorzwemmen, neem dan contact op met Froukje Engbersen (mjengbersen@online.nl).

Namens de sponsorcommissie veel succes met het sponsorzwemmen, en pak je kans met deze goedkope kledingsacties!