Succesvolle filmdag

Afgelopen zaterdag hield de afdeling Wedstrijdzwemmen een filmdag voor onze leden. Twintig wedstrijdzwemmers hadden zich aangemeld. Deze sessie stond in het teken van de Rugcrawl en de Vlinderslag. Er werden zowel boven- als onderwater films gemaakt van de zwemmers. Deze werden daarna door Roel en Frank geëvalueerd en besproken met de groep. Daarnaast konden de zwemmers in het warme bad onder leiding van Anja aan hun basis techniek van de vlinderslag werken.

Alle zwemmers krijgen de films van henzelf en hun groep via wetransfer.com opgestuurd. Frank heeft veel films via internet verzameld. Ook deze ontvangt je via wetransfer.com. Mocht je van wetransfer.com geen email hebben ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar webmaster@degrunte.nl (Roy en Jos). Vermeld daarin het e-mail adres waarop je de films wilt ontvangen en de groep waarin je gezwommen hebt.

Tip van Frank: Er zijn enkele fantastische youtube kanalen over zwemtechniek met allerlei leerzame filmpjes. Zeker interessant om ook eens deze kanalen uit te pluizen en te subscriben 🙂

https://www.youtube.com/user/SpeedoInternational
https://www.youtube.com/user/theraceclub
https://www.youtube.com/user/goswim098
https://www.youtube.com/user/EffortlessSwimming

Alfred Leideman heeft foto’s gemaakt en deze zijn natuurlijk te bekijken op onze site.

Langs deze weg willen we alle vrijwilligers die meehielpen bedanken.

Roel geeft uitleg aan de zwemmers van de eerste groep