Start landtraining!

Hallo allen,

zoals jullie vast wel mee hebben gekregen heeft het kabinet een versoepeling afgegeven wat betreft het samen (buiten)sporten. Afgelopen week zijn we met het bestuur ism gemeente Hardenberg druk bezig geweest om het e.e.a. voor elkaar te krijgen, en dat is gelukt!

Graag bieden we jullie (met trots) vanaf aanstaande woensdag 1 x per week 45 minuten landtraining aan.

Jullie hebben hiervan een mail gekregen met het protocol en indeling, lees dit goed door!

We zijn blij dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en samen kunnen sporten.

Nog even het volgende:

  • Nogmaals, lees de maatregelingen en regels goed door. Zorg dat je hiervan op de hoogte bent!
  • Bij slecht weer bepaalt de trainer of training wel/niet door gaat, dit laten we uiterlijk woensdag 16.30u op de mail weten, houdt je mail dus goed in de gaten!
  • In de mail vind je ook een plattegrond zodat je kunt zien op welk veld wij mogen trainen.

Corona-verantwoordelijke ouder

De taak is dat de ouder gedurende training + bij brengen en halen in acht neemt of de maatregelen in acht worden genomen en zo niet zwemmers/trainers hierop aanspreekt. Je krijgt van ons een hesje zodat je herkenbaar bent. We hebben een rouleerschema hiervoor gemaakt. Ouders zijn max 1 keer aan de beurt (dan zijn we al weer 20 weken verder.. 🙂 ). Mocht je niet kunnen (of het niet zien zitten) wilt u dan in eerste instantie zelf voor vervanging ruiling zorgen en mij dit laten weten? Lukt het niet, mail dan ook. Dan zal ik kijken voor vervanging.

Indeling groepen

Zoals je ziet zijn de groepen nét te groot. Dat betekend dat zwemmers reserve staan, mits er afmeldingen binnen komen. Wil je zsm doorgeven wanneer je 1) geen interesse hebt in landtraining 2) een keer niet kunt? Dan kunnen we andere zwemmers hiervoor indelen.

Indeling met AquaKitters

We hebben gezorgd dat broertjes en/of zusjes zoveel mogelijk bij elkaar in zitten, zodat ouders 1x per week hoeven te komen en daardoor ook zo min mogelijk ouders bij het brengen/halen aanwezig zijn. Mochten we iets over het hoofd hebben gezien, laat het ons dan weten. Aantal starters selectie leden zijn dus bij de vrijdag ingedeeld.

Hopelijk is het zo voor iedereen duidelijk, mochten er vragen zijn horen we het graag! Het is voor iedereen even zoeken hoe en wat, laten we er met zijn allen het beste van maken! De tijd zal het leren hoelang dit van kracht blijft. We hopen toch stiekem dat het zwembad weer snel geopend wordt…

Mochten er nog ouders zijn die kunnen ondersteunen bij het training geven, laat het ons weten!

Groetjes namens de zwemcommissie,
Chantal