Sponsoractie Droge worsten en Gehaktballen verkoop

Beste De Grunte leden, wij willen een leuke sponsoractie organiseren en daarbij hebben wij natuurlijk jullie hulp nodig.

Wat gaan wij doen

Samen willen we proberen om zoveel mogelijk geld op te halen door het verkopen van gehaktballen en droge worsten. Het geld wat jullie ophalen is bedoeld om trainingsmateriaal voor jullie aan te schaffen. Heb jij zelf materiaal wat jij mist voor de trainingen? Denk bijvoorbeeld aan materiaal voor landtraining, extra waterpolo ballen, caps of misschien heb jij wel iets leuks gezien om op te duiken? Laat dit weten bij de trainers en wie weet kunnen wij het na deze actie aanschaffen.

Producten te koop

We willen graag geld inzamelen met de verkoop van de volgende producten.
2 gehaktballen: €2,50
4 gehaktballen: €4,75
6 gehaktballen: €7,00
1 droge worst: €1,50
2 droge worsten: €2,75
3 droge worsten: €4,00

Inschrijflijst

Iedereen heeft een mail ontvangen met daarin het inschrijfformulier wat je hiervoor kunt gebruiken. Mocht je deze niet (meer) hebben, stuur dan even een mailtje naar sponsorcie@degrunte.nl.

Op de inschrijflijst kun jij de naam, adres en de hoeveelheid worst en gehaktballen noteren. De lijst leveren jullie via de mail weer in voor maandag 13 november (je kunt de lijst inscannen of er een foto van maken). Stuur deze naar: sponsorcie@degrunte.nl

Producten ophalen

Zaterdag 24 november 2017 tussen 09.00 – 11.00 uur kunnen jullie de producten ophalen bij het zwembad en het dan brengen bij de klanten. Op dat moment moeten de klanten contant betalen.

Om 17.00 uur leveren jullie het geld met de inschrijflijst in bij het zwembad. Mocht jij dan niet kunnen dan mag het de maandag of dinsdag voor de training. De sponsorcommissie is dan aanwezig bij het zwembad.

Wij hopen dan jullie allemaal helpen! Samen Staan we sterk!

Groet, Wouter, Ruud en sponsorcommissie