Rabobank Clubkas Campagne: stem op onze vereniging ZPV De Grunte

Stemmen doe je op de https://www.mijnbankenik.nl/vvs/clubkascampagne.

In 2016 vindt de allereerste editie van de Rabobank Clubkas Campagne #VVS plaats. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Vaart en Vechtstreek bankieren en voldoen aan de gestelde criteria, konden zich hiervoor aanmelden. Maar liefst 273 verenigingen en stichtingen doen dit jaar mee.

De Rabobank leden verdelen € 110.000 aan sponsorbijdragen onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Zij stemmen tussen 10 en 24 maart. Ieder lid brengt vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer stemmen de vereniging of stichting krijgt, hoe hoger het bedrag.

Stemmen

Alle Rabobank leden die sinds uiterlijk 12 februari 2016 lid van Rabobank Vaart en Vechtstreek zijn, ontvangen op 10 maart de stemkaart van de Rabobank Clubkas Campagne #VVS. Met de unieke code op deze stemkaart kunnen zij tussen 10 en 24 maart in een online module hun stemmen uitbrengen.

Tijdens de clubfeesten op 12 april in Dalfsen, op 13 april in Hardenberg en op 14 april in Ommen maken we de sponsorbijdragen en bonusprijzen bekend.

Stemmen doe je op de https://www.mijnbankenik.nl/vvs/clubkascampagne.