Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte

Het competitieseizoen van de Hardenbergse waterpoloërs zit erop. Zaterdag 13 april werden de laatste thuiswedstrijden gespeeld en dat zorgde voor een bomvol zwembad De Slag. De vereniging maakte van deze laatste thuiswedstrijd dag voor nagenoeg alle teams een waar feest. Naast de waterpolowedstrijden waren er verschillende activiteiten, zoals een verloten van prijzen die door sponsoren zijn aangeboden. Een oprechte waardering gaat dan ook naar alle sponsoren voor hun onschatbare bijdrage aan de zwem- en waterpolovereniging. Tijdens de gezamenlijke afsluiting werd er bovendien een mooi bedrag opgehaald dat besteed kan worden aan meer gezamenlijke activiteiten van de vereniging.

Velen kwamen samen tijdens de afsluiting in onze kantine, de avond werd georganiseerd door de waterpolocommissie. Zanger Wim Drenthen trad live op en tijdens de pauze heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden.

De prijzen werden aangeboden door: Prins Sport Hardenberg, Jumbo Hardenberg, EP: Back Electronics, De Stoov, JC Beheer, Bakkerij Nollen Hardenberg, Restaurant De Rheezerbelten, Kampeer & Outdoor Reiling, Slagerij Hoff en Martin Menswear. Wij zijn super trots op onze sponsoren en hun royale bijdragen voor onze zwem- en waterpolovereniging!

Voorzitter waterpolocommissie Ruud Wesselink sprak vol enthousiasme over deze samenwerkingen: “We zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking met ondernemers uit de gemeente Hardenberg. Hun steun stelt ons in staat om als vereniging daadwerkelijk vooruit te gaan en activiteiten te organiseren waardoor de verbinding tussen alle leden wordt opgezocht.”.

De financiële bijdrage helpt De Grunte om stappen te zetten. De opbrengst van de avond draagt bij aan belangrijke doelen van de vereniging op het gebied van jeugd, accommodatie en faciliteiten. Zonder deze steun zouden deze doelen niet haalbaar zijn.

De avond was een groot succes, en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met andere sponsoren, groot en klein. Hun betrokkenheid is van groot belang voor een mooie toekomst voor onze geliefde zwem- en waterpolovereniging.

Bekijk hier alle prijswinnaars