Prachtige resultaten tijdens Miniorencircuit

Zaterdag 10 oktober deden 17 zwemmers van ZPV De Grunte mee aan het Miniorencircuit in zwembad de Slag in Hardenberg. Ondanks alle huidige maatregelen waren ze allemaal enthousiast en ook wel een beetje zenuwachtig, het is tenslotte wel een wedstrijd! Voor de allerjongste zwemmers (vanaf 7 jaar) stond de Swimkick op het programma. Prachtig om te zien hoe fanatiek ze allemaal hun uiterste best deden. En er zijn hierdoor mooie resultaten behaald, zo behaalde Fleur Brink een mooie 2de plaats op de 25 m rugslag met een tijd van 29.2 sec, tevens een dikke verbetering van haar pr!

Bij de Minioren 2-3-4 behaalde Lotte Kerkdijk op al haar afstanden (school-, wissel- en vrije slag) een pr, een knappe prestatie. Abe Pasop, Gwen Schuur en Annemiek Back moesten voor het eerst een 400 m vrije slag zwemmen. De zenuwen waren voelbaar, het is toch een hele afstand en je moet zelf goed de banen tellen. Maar ze hebben het fantastisch gedaan en wat waren ze allemaal trots op hun behaalde tijden.

Aan het einde was de prijsuitreiking van het klassement, er zijn weer veel medailles gewonnen en maar liefst 39 pr’s gezwommen.

Auteur: Marc Back