Prachtige Nieuwjaarsduik 2016

Om 9 uur waren de eerste vrijwilligers paraat op de Recreatieplas De Oldemeyer om alle tenten, pannen en kiosk klaar te maken. Om kwart over twaalf werden de eerste deelnemers ontvangen voor de jaarlijkse nieuwjaarsduik. Tegen kwart voor één waren de meeste deelnemers ingeschreven waarbij ze een muts, een vaantje en een muntje kregen voor een kop soep of een beker warme chocolademelk.

Dit jaar was sportvereniging Crossfit Hardenberg aanwezig, om alle deelnemers voor de duik lekker warm te draaien. Waarbij om klokslag één uur het startsein afging, om met alle deelnemers het water in te duiken. Na afloop konden de deelnemers een heerlijke kop erwtensoep of een beker warme chocolademelk ophalen.

We willen alle 162 deelnemers en de vele toeschouwers van de Nieuwjaarsduik 2016 van harte bedanken voor hun bijdrage! Namens de organisatie willen we de volgende sponsoren bedanken voor het realiseren van dit evenement. Total Outdoor Events voor de Kiosk, Unox voor hun geweldige mutsen, Stad Hardenberg voor de Promotie en de Vergunningen, Brink M4U Tentverhuur voor de tenten, geluidsinstallatie en soeppannen, Staatbosbeheer voor het beschikbaar stellen van Recreatieplas De Oldemeyer en Peter Spit Reclame & Media voor de dronebeelden die binnenkort te zien zijn. Binnenkort zullen we bekend maken wat de waarde van de cheque is voor het goede doel Stichting Present Hardenberg. Namens ZPV De Grunte zien we u graag op 1 januari 2017 weer bij alweer de 10de editie van de Nieuwjaarsduik.

Auteur: Erik Everts