Overijsselse Kampioenschappen voor De Grunte

Op 21/22/28 en 29 mei werden de Overijsselse Kampioenschappen gezwommen in Kampen.

De Grunte was vertegenwoordigd met 8 zwemmers.

Jelle Dekker mocht aan de start verschijnen op 7 afstanden. Hiervan heeft hij zich 7 maal naar een podiumplaats gezwommen! Brons 2 keer, zilver 4 keer en 1 keer mocht hij op de 1e plaats gaan staan. Tevens een geweldige prestatie door op de 50 m rug een NJJK limiet binnen te slepen!

Teamgenoot Lianne Plas kan ook terugkijken op een goede wedstrijd. Ze wist haar tijden prima te verbeteren. Ook zo voor Melissa de Lang. Na een aantal operaties wist zij haar tijden goed te behouden, dus ook zij kan tevreden zijn.

Kim Leideman en Ruth Hilgen waren de nieuwelingen op dit toernooi. Kim werd verhinderd door een blessure en kon hierdoor niet aan de start verschijnen. Ruth heeft haar best gedaan op de 50 m vrije slag en heeft haar tijd behoorlijk verbeterd!

Jorian Kiela was ook goed op dreef. Hij mocht voor de eerste keer deelnemen aan deze kampioenschap en heeft een uitstekende wedstrijd gezwommen.

Chantal Meyerink heeft het eerste weekend meegezwommen. Zij mocht de 50 vrij en de 200 schoolslag zwemmen. Hierbij heeft ze een goede prestatie neergezet.

Robin Leideman mocht zelfs 10x zwemmen de afgelopen weekenden. Hij wist alle tijden te verbeteren en mocht 3 bronzen, 1 zilveren en 1 gouden medaille meenemen naar huis. Ook hij wist een NJJK limiet binnen te slepen op de 400 m vrije slag. Deze race heeft hij uitmuntend gezwommen.

Al met al goede prestaties, waar zwemmers en trainers zeer tevreden over zijn!

Auteur: Anja Leideman