Nieuwjaarsduik 1 januari 2019

RTV Oost nodigt en daagt heel Overijssel uit om op dinsdag 1 januari 2019 deel te nemen aan de RTV Oost Nieuwjaarsduik in en rond recreatievijver de Oldemeijer in de boswachterij ten zuiden van Hardenberg. De Nieuwjaarsduik staat open voor solisten, vrienden- vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams! 

Doe gek en win 250 euro!

Er is weer een mooi bedrag van € 250 te winnen door de groep van minimaal vijf personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch is uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaat maken in het water van De Oldemeijer.

Inschrijven

Vanaf 11.30 uur kunnen de eerste fanatiekelingen zich al inschrijven. Bij de inschrijving krijg je de bekende Unox-muts en een handige wallet voor op je mobiele telefoon. Na afloop van de duik is er voor iedere deelnemer een lekkere kop snert! De live-uitzending start om 12.30 uur, een half uur voor de officiële duik. Vlak voor de werkelijke Nieuwjaarsduik zal door Alex Oude Wesselink (RTV Oost) bekend worden gemaakt welke groep de 250 euro heeft gewonnen.

Routebeschrijving

De Oldemeyer” is bereikbaar per auto vanaf de rijksweg Zwolle-Emmen (A28). Bij de afslag Hardenberg volg je de ANWB-borden naar het recreatiegebied “De Oldemeijer. Rijdend op de N36 (Almelo – Witte Paal) neem je de afslag Mariënberg – Diffelen waarna je de borden met ‘Oldemeijer’er op volgt.

Links

Hieronder vind je links naar de filmbeelden en foto’s van de Nieuwjaarsduik 2017.