Nachtmarathon : Algemeen

Zwemvereniging ZPV De Grunte organiseert in de nacht van vrijdag 21 april op zaterdag 22 april 2017 voor het achtste jaar alweer een nachtmarathon in zwembad De Slag te Hardenberg. En net als vorig jaar voorziet Jumbo Hardenberg ons van gezonde snacks.

Hierbij nodigen wij u uit voor deze onvergetelijke nacht! De nachtmarathon bestaat uit maximaal 10 teams, van minimaal 10 tot maximaal 12 personen. Teamlid 1 zwemt 10 minuten, na 10 minuten neemt teamlid 2 het over etc. De bedoeling is zoveel mogelijk meters met je team te zwemmen binnen 12 uur. De minimale leeftijd voor deelname aan de nachtmarathon is 12 jaar. Het team mag zowel een recreatief team als selectieteam/waterpoloteam zijn. Er zijn verenigingen van verschillende niveaus uitgenodigd.

Het evenement begint om 19:00 ’s avonds en zal eindigen om 07:00 s ’ochtends, wij verzoeken u om een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Dit jaar hebben we er weer een thema aan vast geknoopt, namelijk : WIT. Er zal een prijs zijn voor de persoon die het leuks verkleed is, dus schroom niet om verkleed te komen !!

Verder willen we graag dat bij elke team minimaal 1 ploegleider aanwezig is. De zwemmers zullen om beurt ingepland worden om banen van andere zwemmers te tellen.

Het team dat de meeste meters afgelegd, krijgt een mooie prijs, ook voor de beste zwemmers en zwemsters zijn er prijzen te winnen. Voor iedere deelnemer is er een leuke attentie.

De kosten voor de nachtmarathon bedragen €7,50,- per deelnemer. Het bedrag kan als groep van tevoren overgemaakt worden op rekeningnummer: NL79ABNA0594922933 t.n.v. De Grunte Hardenberg. In de bijlage vindt u het opgaveformulier. Het opgaveformulier kan tot en met vrijdag 8 april terug gestuurd worden naar: nachtmarathon@degrunte.nl Graag vóór vrijdag 1 april doorgeven of uw vereniging wel of niet meedoet. Na uw aanmelding zal het draaiboek + verdere informatie volgen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met Chantal Meyerink Email: nachtmarathon@degrunte.nl.