Mooie resultaten tijdens Minioren Clubmeet deel 1 in Zwolle

25 september mochten wij afreizen naar Zwolle voor de Minioren Clubmeet deel 1 in Zwolle. Vandaag een klein groepje zwemmers, totaal 6 van De Grunte. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, was er toch mondjesmaat al wat publiek toegelaten, het voelt al wat meer als normaal. Met publiek erbij geeft het toch wat meer sfeer. Voor de jongste deelnemers stond er een 100 meter wissel op het programma. Dit was nog wel even een dingetje voor de meesten met betrekking tot de keerpunten. Gelukkig hebben we hier nog extra op getraind de laatste week en met inzwemmen hebben we hier nogmaals extra op geoefend zodat iedereen precies wist welk keerpunt op welk keerpunt zou volgen Koen Hultink moest het tegen Stefan Back opnemen, een mooie onderlinge strijd van De Grunte. Prachtige wedstrijd en elk keerpunt ging super, dat is prachtig om te zien hoe die kleine kereltjes de verschillende keerpunten weten te volbrengen.

Op de 100m schoolslag wist Lotte Kerkdijk haar pr dik te verbeteren en behaalde in haar serie de derde tijd, een mooie prestatie.

Bij de meisjes moesten op de 50 m rugslag Anna Jansen en Fleur Brink de strijd aangaan tegen elkaar en een paar meiden van Zv44. Onze meiden van De Grunte knalden door het water en werden 1ste en 2de in hun serie wat uiteraard een grote glimlach met zich mee bracht. Top gedaan meiden!!

De wedstrijd werd afgesloten met een medaille voor iedereen en een zwemdiploma met de behaalde zwemtijden.

Auteur: Marc Back