Mooie PR’s tijdens eerste A-competitie wedstrijd in Hengelo

Zaterdag 30 september was de aftrap van de competitie. Met 24 zwemmers van De Grunte gingen we richting Hengelo! Met lichte spanning begonnen we aan de wedstrijd. Niek, Abe, Rinse en Jan mochten als eerste starten met de 4 x 100 vrije slag. Er volgden deze wedstrijd nog vele estafettes, waarin mooie records werden behaald!

Onze oudste deelnemer Chris behaalde een mooie PR op de 400 vrije slag. Ook onze jongste deelneemster Fleur Brink hield zich kranig tegen de veelal oudere meiden waar ze tegen moest strijden!

Abe behaalde een mooie eerste plek op 200 wisselslag en bij de 100 rugslag wist hij ook iedereen achter zich te laten. Hidde volgde hem op de hielen en werd tweede op deze afstand. Luuk haalde een mooie PR op de 200 vrije slag en behaalde daarmee een tweede plek. Rinse had een flinke PR van 15 seconden op de 400 vrije slag en eindigde op de 3de plek. Net als Rinse eindigde ook Meike met deze slag op de 3de plek. Niek wist met de 100 rug iedereen achter zich te laten en Liz behaalde bij de meisjes van haar leeftijd op deze slag een mooie 2de plek! Roy van de masters eindigde op een mooie 3de plek op de 200 rugslag voor Heren.

Er werden meerdere persoonlijke records gehaald en er werd flink aangemoedigd. Al met al een goed begin van onze eerste competitiewedstrijd in de A competitie.