Met een frisse duik het nieuwe jaar in …

Het jaar 2016 goed beginnen met een frisse start, kom dan naar de jaarlijkse NIEUWJAARSDUIK bij de Oldemeijer te Hardenberg!

De organisatie ligt ook dit jaar in handen van zwemvereniging De Grunte in samenwerking met Total Outdoor Events en M4YOU tentenverhuur Brink. Op 1 januari zal om 13.00 uur het startschot luiden. De kosten bedragen €2,50 per deelnemer. Je kunt je de dag vanaf 12.30 uur aanmelden bij de locatie. De duik is voor alle leeftijden, deelname op eigen risico. Het inschrijfgeld zal gaan naar het goede doel ; Stichting Present.

Stichting Present is een organisatie dat een brug slaat tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. De visie luidt dan ook; Een beweging op gang brengen in de samenleving waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Stichting present bestaat uit een groot gedeelte uit vrijwilligers. Meer informatie; www.stichtingpresent.nl.

Lukt het de inwoners van gemeente Hardenberg om het record aantal deelnemers van 167 te verbreken?! Laat zien dat je een bikkel bent, neem al je vriendin/familieleden mee en kom op vrijdag 1 januari naar de gezelligste nieuwjaarsduik van Nederland!

Kijk ook eens op de Facebookpagina; nieuwjaarsduik Hardenberg de Oldemeyer en op de pagina’s van onze partners en sponsoren: