Marjan bedankt!!!!

Dinsdag 24-06-2014 was alweer de laatste waterpolotraining van de jeugd, voor dit seizoen. Volgend seizoen gaan we met maar liefst 2 jeugdteams aan de competitie meedoen, en dat vinden we supergaaf. Als het je leuk lijkt om daaraan mee te doen, kom dan gewoon eens op dinsdagavond om 18.00h een keertje meedoen, en kijken of het wat voor je is.

Dit seizoen hebben we allemaal keihard getraind om volgend seizoen goed voorbereid aan de competitie te gaan beginnen, en ook hebben we het aantal jeugdspelers mooi kunnen uitbreiden. Doordat we leuke trainingen konden bieden, hebben we meer en meer kinderen enthousiast gekregen om mee te doen, en dat we nu 2 teams hebben is voor onszelf ook supergaaf.

De trainingen werden onder andere gegeven door Marian Kruders, Marian heeft de afgelopen jaren superveel energie en enthousiasme gestoken in de trainingen, en mede door haar inzet staan we nu waar we staan. Helaas gaat Marian de trainingen op dinsdagavond volgend seizoen niet meer verzorgen. Marian gaat thuis haar jonge dochter van 1 voorbereiden op haar debuut over een jaar of wat in Dames 1 van de Grunte.

Via deze weg willen we graag Marian bedanken voor haar inzet en enthousiasme, voor alle keren dat ze vanuit Bergentheim voor een uurtje training geven naar het zwembad is gekomen, voor het plezier wat we samen mochten hebben aan het training geven aan deze mooie groep kinderen.

Hopelijk kunnen we volgend seizoen echt een start gaan maken met een dames waterpoloteam, dan kunnen we de doorstromende groep meisjes, maar ook gewaardeerde leden zoals Marian voor onze club behouden, en hopelijk nog meer plezier in de sport bezorgen.

Auteur: Niek Wesslink