Jubileumfeest 50 jaar De Grunte

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover: het jubileumfeest van De Grunte 50 jaar!

’s Middags de zaal versierd met banners van De Grunte en natuurlijk ballonnen in de kleuren zwart met geel.

’s Avonds bij binnenkomst een hartelijk welkom door de feestcommissie met daarbij een drankje en een lekkere cupcake, gebakken en opgemaakt door Jelle Dekker. Waarvoor natuurlijk onze dank

Na deze lekker versnaperingen was het dan tijd voor een welkomstwoord, welke werd gedaan door onze voormalige voorzitter, lid waterpolo en natuurlijk sinds afgelopen voorjaar onze wethouder van sport voor de gemeente Hardenberg, Martijn Breukelman. Hij gaf aan dat het best wel bijzonder was dat een sportclub 50 jaar bestaat. Hij noemde onze vereniging een warme, gezellige, gemoedelijke sportclub. In dichtvorm heeft hij verteld over het verleden, het heden en de toekomst van De Grunte. Ook namens de burgemeester en wethouder kregen wij een presentje aangeboden voor ons 50 jarig bestaan. Ook hiervoor onze dank!

Hierna was het tijd voor een Grunte quiz, gedaan door ons activiteitencommissie, het Whoznext team.
Via Kahoot werden een 20 tal vragen over De Grunte weergegeven. Grote winnaar was Martin Koole. Hij mocht een beker in ontvangst nemen. Mark Engbersen een goede tweede plek.

Na deze quiz was het dan tijd voor muziek en dans. Erik, van partycentrum het Circus heeft de regie overgenomen. Er werd veel gedanst, zowel door de ‘ouderen’ als de jeugd.

Aan het eind van de avond was er een lekker broodje beenham of een puntzak friet.

Wij als feestcommissie willen graag iedereen bedanken die aanwezig zijn geweest en voor een onvergetelijke avond hebben gezorgd. Weer een mooie herinnering die we kunnen toevoegen aan alle anderen van De Grunte.

Op naar de volgende 50 jaar!

Ronald, Ralf en Anja