Jeugd Waterpolo De Grunte kampioenen!

Zaterdag 2 april heeft het -13 team van Waterpolo ZPV De Grunte het kampioenschap in de derde klasse-D van district oost overtuigend naar zich toe getrokken. In een duel met directe concurrent Losser werd gewonnen met 1-15. Het seizoen zit er voor het D-jeugd team op en kan men terug kijken op dertien gewonnen wedstrijden en geen gelijkspel of verliespartijen.

In een drukbezocht Brilmansdennen-bad traden de spelers en coaches aan tegen de Lossenaren. Na veel trainingsarbeid in de aanloop naar deze wedstrijd wist men precies welke spelers van de tegenstander in de gaten moesten worden gehouden en hoe de wedstrijd te controleren. Na de zege gevierd te hebben in Losser werden de spelers en coaches gehuldigd door voorzitter Ruud Wesselink in thuishaven zwembad de Slag te Hardenberg. Familie, vrienden en clubgenoten stonden daar de kampioenen op te wachten.

Kampioenen op de foto: boven v.l.n.r. Marian Hultink (coach), Joel Lamberink, Tom Jurjens, Floris Muis, Ralf Veldhuis (coach). Onder van v.l.n.r. Isabel Roelofs, Romee Brink, Nikita Veldhuis, Rosa Roelofs.