Instuif De Grunte 16-10-2015

Vrijdag 16 oktober vond de instuif van ZPV De Grunte plaats in zwembad De Slag. Zwemmers van de Aquakids & Minipolo waren met vriend(in) uitgenodigd om aan dit jaarlijks zwemfestijn deel te nemen. In afstemming met bestuur, sponsorcommissie en trainers is de instuif voorbereid en dan is het toch altijd een spannend moment als de dag van presenteren aanbreekt.

Aan deelname geen gebrek! Ruim 140 zwemmers kwamen enthousiast binnen en op de tribune was het ook gezellig vol met ouders/verzorgers en andere belangstellenden.

Samen met de trainers & sponsorcommissie is er een circuit opgezet waarin de zwemmers zich van hun sportiefste kant konden laten zien. Een stormbaan, strandballenspel, waterski, wonderlijke onderwaterwereld en een heus sponzengevecht, waren de spellen die getrotseerd moesten worden. Een enkeling vond het toch wel héél spannend, maar de meeste zwemmers vonden het vooral “SUPER LEUK!!” De aankleding rondom het bad zoals spandoek, ballonnen & het regelen van fruit e.d. gesponsord door Jumbo Markt Hardenberg, lag in handen van de sponsorcommissie. Zo ook de foto’s op het tv scherm van het Grunte-kamp.

Dit jaar is er bewust gekozen voor een snack van fruit! Als je sport, hoort daar ook gezond eten en drinken bij. Dus zwemmers & toeschouwers kregen een fruitexplosie(fruitstick) aangeboden met limonade.

Aan vele positieve reacties na afloop geen gebrek. Dat voelt zo goed! Daar doen we het als organisatie voor!!

Auteur: Hillet Dekker