Inschrijvingen ONK Zwemmen en KK Overijssel

In de bepalingen van de Open Nederlandse Kampioenschappen Zwemmen is opgenomen dat de limieten gezwommen kunnen worden tot en met zondag 26 mei 2013. Alleen voor het tweede weekend van de Kring Kampioenschappen van de Kring Overijssel wordt hier een uitzondering voor gemaakt. Het tweede weekend is gepland op 1 en 2 juni en hiervoor is reeds dispensatie verleend door het bondsbureau. Voor de behaalde en verbeterde limieten is onderstaande inschrijfprocedure van toepassing.

Inschrijfprocedure

Alleen de tijden van het weekend van 1 en 2 juni kunnen later ingestuurd worden. Deze tijden dienen uiterlijk maandagmiddag 3 juni 12.00 uur ingestuurd te zijn aan nkinschrijvingen@knzb.nl. De verenigingssecretariaten worden verzocht alleen de aanvullende inschrijving in te sturen met de nieuwe en verbeterde limiettijden. Dit bevordert de afhandeling en draagt bij aan een snelle publicatie van de deelnemerslijst.

Let op: De inschrijvingen voor het ONK dienen 27 mei binnen te zijn. Alleen de tijden behaald op 1 en 2 juni tijdens de KK Overijssel worden geaccepteerd tot maandagmiddag 3 juni 12.00 uur.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE ZWEMBOND
Sybrecht Lensink
www.knzb.nl