Imposante loopbaan Laura

Laura Wesselink, lid sinds 1997 (!) van De Grunte. Vandaag is de dag dat je afscheid neemt als trainer en als lid van de zwemcommissie. Laten we eens terugblikken over de afgelopen 25 jaar, want wat hebben je toch ontzettend veel voor de vereniging gedaan en betekend!

Begonnen als zwemmer, later als trainer aan de slag gegaan voor de starters en speedo selectie. Dat heb je jarenlang met plezier gedaan. Trainingen maken, trainingen geven, vergaderingen bijwonen, mee als coach met wedstrijden. Je hebt heel wat zwemmers voorbij zien komen. Ook ben je jarenlang actief geweest in het Whoznext team, het team wat activiteiten voor de vereniging organiseerden. Samen met een vast groepje heb je heel wat leuke dingen weten te organiseren. Wat een geweldige tijd was dat! Denk aan filmmiddagen, speurtochten, herfstinstuif, sinterklaasfeesten. Maar ook de nieuwjaarsduik, waar je dan met de groep brak op 1 januari om 10.00u op de Oldemeyer kon melden na een zeer korte nachtrust. Of de nachtmarathons, altijd een fantastische sfeer. 12 uur lang van 19.00u ’s avonds tot aan 07.00u in de ochtend zwemmen. Met heuse themafeesten, was het altijd weer een feest. En wat dacht je van het zwemkamp. Ook daar was je present, heb je veel georganiseerd en stond je enthousiast de zwemmers te vermaken. Trainersuitjes, BBQ’s, open water wedstrijden; niks was te gek.

Whoznext werd op een gegeven moment opgeheven, gelukkig bleef je actief als trainer binnen de vereniging. In 2019 werd je samen met Chantal gevraagd om voorzitter van de zwemcommissie te worden. 3 jaar lang heb je ook daar veel tijd ingestoken. In een wat lastiger periode met COVID heb je veel moeten organiseren en gezorgd dat de lijntjes door bleven lopen. Je kunt het stukje gelukkig aan twee nieuwe voorzitters overdragen, waar je alle vertrouwen in hebt dat dat goed gaat komen.

Nu met je dochter Fem, je gezin is het tijd om een stapje terug te doen. Prioriteiten liggen ergens anders, dan is ‘t mooi geweest!

Laura, ontzettend bedankt voor AL JOUW INZET afgelopen jaren, het werd enorm gewaardeerd. Hopelijk blijf je nog jaren lid van De Grunte, weer terug waar het begon; als zwemmer. Maar dan bij de Masters 🙂