Herfst Instuif 2014 Succesvol!

10 oktober jl. was er een herfst instuif bij ZPV De Grunte. Dit werd gehouden in zwembad De Marsch, de thuisbasis van de Grunte. Leden van de aquakids en waterpolo tot en met 12 jaar waren uitgenodigd om samen met een vriend(in) gezellig te komen zwemmen. “Echt” zwemmen werd er natuurlijk niet gedaan, want er was een spellencircuit uitgezet zowel in het wedstrijd- als instructiebad.

Groepen werden ingedeeld, muziekje erbij en de instuif kon beginnen. Enthousiast werd er deelgenomen aan mini-polo, wonderlijke onderwaterwereld, toren bouwen en waterski. Tussendoor kon men van koffie en limonade genieten of even in het bubbelbad relaxen. Ook de ouders konden baantjes zwemmen in de tijd dat hun kind bezig was en hier werd goed gebruik van gemaakt.

Samenwerking stond centraal deze avond en dit deden de kinderen super goed. Plezier en prestatie gingen hand in hand. Contacten werden gelegd, zowel in het bad als op de tribune. Zo hoort een instuif te zijn. Met ruim zestig jeugdige en vijfentwintig recreatieve zwemmers kunnen we terugblikken op een fantastische avond.

Ook zijn er foto’s gemaakt en deze kun je bekijken op de website van “ZPV De Grunte”.

Auteur: Hillet Dekker