Heren 2 weet niet te winnen van WS Twente

Na de wedstrijd van de heren 1, op zaterdag 7 oktober, kwam de heren 2 in actie tegen WS Twente. Binnen enkele minuten is de voorsprong er voor WS Twente. Ze kunnen zelfs uitlopen wanneer ze in de laatste minuut van de eerste periode een strafworp toegewezen krijgen. Deze wordt echter gekeerd door keeper Theo Wind. Even later is het gelijk wanneer Wouter Scholten weet te scoren, 1-1. Maar binnen 13 seconden is er alweer de voorsprong voor WS Twente. De Grunte weet niet echt lekker in de wedstrijd te komen. Doelpunten blijven uit waar WS Twente ze wel weet te maken. Een achterstand van 1-6 komen ze niet meer te boven. In de laatste 30 seconden van de wedstrijd weet alleen Rolf Albring, via een strafworp, nog iets terug te doen en zet de eindstand op het scorebord, 2-6.

Auteur: Mathieu Meerlo