Heren 1 verliezen de uitwedstrijd tegen ZVV 1

Op zaterdag 16 maart stond de uitwedstrijd tegen ZVV1 op het programma. De thuiswedstrijd werd eerder dit seizoen maar nipt gewonnen met een uitslag van 5-4. De winnende treffer toen, werd pas een aantal seconden voor het verstrijken van de tijd gemaakt.

Van een kleine overwinning was in deze wedstrijd geen sprake, De Grunte 1 werd verslagen met een score van 7-0. Vanaf het startsein zette ZVV1 flink aan, dat was te merken en was het De Grunte dat na de 1e periode op een 3-0 achterstand keek. In de 2e periode herpakten zij zich enigszins en werden er kansen voorin afgedwongen. Het bleek niet genoeg voor mogelijke aansluitingstreffers. In de 3e periode waren er kansen over en weer maar bleek ZVV1 de enige te zijn die het tot een score kon omzetten, 4-0 de stand. Na de 4e en tevens laatste periode stond de stand van 7-0 op het scorebord.

De heren 2 van De Grunte wisten hun uitwedstrijd wel te winnen. Met een ruime zege van 4-13 op VKC 03, klimmen zij op de ranglijst naar een veilige 6e plaats. Volgende week spelen zij opnieuw uit, dan tegen de Ijsel 1 in Raalte. De heren 1 en de jeugd waterpolo spelen een thuiswedstrijd tegen de Houtrib 2 en OZ&PC A. De jeugd start om 16.30 en de heren 1 om 17.15. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in zwembad de Marsch in Hardenberg en zijn geheel gratis te bezoeken. De ingang is via de Marsch-corner. Voor meer informatie zie www.degrunte.nl

Auteur: Mathieu Meerlo