Grote Clubactie 2014, help de club en win zelf ook mooie prijzen!

Zoals het onderwerp al verklapt begint binnenkort de Grote Clubactie weer, van elk verkocht lot gaat 80% naar de club! Volgende week zullen door de trainers de verkoopboekjes weer uitgedeeld worden.

De opbrengst van de Grote Clubactie is de laatste jaren voor het grootste gedeelte geïnvesteerd in materialen voor de vereniging. Zo hebben we de nieuwe clubkleding en de zoomers voor de zwemafdeling er mee gefinancierd.

Daarnaast wordt er ook dit jaar, net als de vorige jaren, een prijs uitgereikt aan de topverkoper van de vereniging. Het lid dat namens de Grunte de meeste loten verkoopt, krijgt een mooie bijdrage om iets naar keuze uit te zoeken bij Prins Sport (Hardenberg) of Bartels Sport (Coevorden). Verder is onze vereniging ingeschreven voor een extra prijs namens de Grote Clubactie: een verassingspakket van Horloge.com! Dit verassingspakket wordt onder de drie top verkopers van de vereniging verloot.

Tot slot krijg je dit jaar ook nog eens een pretpark-toegangskaart voor elke 20 verkochte loten voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Elke toegangskaart is geldig i.c.m. 1 vol betalend persoon.

Wat kunnen de lotenkopers winnen?

Een lot kost €3,00. Op de website van de Grote Clubactie (link) zijn de prijzen te zien, de hoofdprijs is €100.000! Daarnaast kun je voor elke lotenkoper aan de achterkant van het boekje een cheque uitscheuren met leuke kortingen.

Het Superlot

Naast het standaard lot, is ook het SUPERLOT geïntroduceerd. Het SUPERLOT heeft een verkoopwaarde van €150,-  en de koper ontvangt vijftig reguliere loten waarmee zijn/haar winkansen op de prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk vergroot worden.

Ieder verkocht SUPERLOT geeft daarnaast kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest voor onze vereniging (t.w.v. €5.000,-)! Met de aanschaf van een SUPERLOT, geeft de koper de club kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. SUPERLOTEN zijn ideaal om te verkopen aan bedrijven, dus ken je iemand met een bedrijf die een steentje wil bijdragen aan de Grunte én daarnaast kans wil maken op mooie prijzen? Laat het dan aan de sponsorcommissie weten.

Dus…

Zorg dat je een boekje krijgt van je trainer, zet je verkoop-pet op en ga langs familie, vrienden, buren en kennissen om zoveel mogelijk loten te verkopen. En denk ook aan bekenden met een bedrijf voor de verkoop van het SUPERLOT. Vanaf 13 september mag er officieel verkocht worden.

Bij vragen, kun je met Mathijs Lansink contact opnemen.

Loten kunnen ook online gekocht worden: http://www2.clubactie.nl/actie/DeGrunte

Correctie:

08-09-2014: in een eerdere versie van dit artikel en de aan de leden gestuurde mail stond dat de beste verkoper een prijzenpakket zou ontvangen van horloge.com. Dit diende onder de top 3 verkopers van de vereniging wordt een prijzenpakket van horloge.com verloot, te zijn.