Groot spandoek van De Grunte maakt indruk

Een enorm spandoek over de gehele breedte van het zwembad siert tijdens thuiswedstrijden van De Grunte het zwembad. Op zaterdag 13 april is het 20 meter lange spandoek onthult in zwembad De Slag in Hardenberg. “Zo dat is wel duidelijk”, was de eerste reactie van Joost Colling van JC Beheer die het spandoek heeft aangeboden aan de vereniging. Colling is met zijn bedrijf al jaren de uitbater van de kantine in zwembad De Slag en voor vele Grunteleden een vertrouwd gezicht achter de bar.

Tijdens de laatste thuiswedstrijden van dit waterpoloseizoen, op zaterdag 13 april, was het gezellig druk in zwembad De Slag. De vereniging organiseerde diverse activiteiten om van de laatste thuiswedstrijden een waar feestje te maken. Eén van de hoogtepunten was de onthulling van het tientallenmeters lange spandoek over de volledige breedte van het zwembad. Met de tekst ‘welkom in onze vijver’ heet ZPV De Grunte vanaf nu haar tegenstanders welkom in het zwembad.

Hardenbergse waterpoloërs spreken vol enthousiasme over dit spandoek. “Zoiets hebben we nog nooit gehad. Hiermee neemt onze aanwezige zichtbaarheid een enorme stap. Het is een imponerend spandoek, dit zie je zeker niet overal.”.

Colling kent de vereniging inmiddels goed en is zelf ook betrokken in het verenigingsleven bij verschillende verenigingen. De Grunte bedankte op haar beurt Colling en zijn bedrijf voor hun bijdrage aan de jarenlange fijne samenwerking. Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.