De Heren 2 van De Grunte winnen opnieuw!

Op zaterdag 9 december traden de heren 2 van De Grunte aan tegen de heren 2 van VKC. De hekkensluiter in de 3e klasse staat echter maar 3 punten onder De Grunte. Winst is mede daarom al erg belangrijk. Enkele spelers moesten zich helaas afmelden voor de wedstrijd waardoor de selectie behoorlijk was uitgedund.

Gelukkig maakte Raymond Oldeman na lange afwezigheid zijn rentree! De heren 2 beginnen voortvarend aan de wedstrijd. Jeffrey Edelijn weet twee keer te scoren. Niet veel later is het Mischa Bouwhuis die een strafworp benut na een flinke overtreding aan de kant van VKC. 0-3 de stand. In de 2e periode komt De Grunte zelfs op 0-4. Thomas Lennips weet te scoren. In de laatste seconden van deze periode is het echter VKC dat iets terug doet en de 1-4 op het scorebord zet. In de 3e periode lukt het De Grunte om de marge weer op te voeren naar 4 punten verschil. Echter scoort VKC ook en word er gerust met 2 tegen 5.

In de 4e periode komt VKC opnieuw tot scoren en brengt de stand terug naar 3-5. Met nog 3 minuten te spelen is de achterstand niet onoverbrugbaar. Een paar spannende minuten breken aan maar het is Raymond Oldeman die zijn rentree siert met twee doelpunten. Hij stelt de winst veilig, 3-7. Door deze mooie winst, neemt de heren 2 enigszins wat afstand van de degradatiezone. Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. Om 18,15 begint hun wedstrijd tegen de heren van WS Twente.

Auteur: Mathieu Meerlo