Corona update: AquaKids mogen weer zwemmen

Goed nieuws!

Het zwembad mag weer open en de AquaKids mogen weer zwemmen op vrijdag avond.
We moeten ons wel aan de richtlijnen van het RIVM blijven houden. Dat houdt voor de AquaKids in dat de kinderen in hun badkleding naar het zwembad komen, na het zwemmen niet douchen maar direct afdrogen en kleding aantrekken in de aangewezen kleedkamers. Ouders blijven zo veel mogelijk buiten.

  • De eerste groep start om 18:15-19:00.
  • De tweede groep van 19:00-19:45.

Recreatieve ouders zijn nog niet toegestaan tijdens AquaKids op vrijdag avond. De afdeling recreatief communiceert de tijden dat de ouders wel kunnen zwemmen.

Alle wedstrijden zijn t/m december 2020 door de KNZB afgelast. De ready2race die nog gepland stond in december kan helaas niet doorgaan.

Ter info nog een huishoudelijke mededeling.

Het disco zwemmen dat De Slag aanbiedt op vrijdagavond, gaat buiten De Grunte om. Voor het disco zwemmen moet via de site van de Slag gereserveerd worden. Alle AquaKids moeten na afloop van het AquaKids zwemmen naar de kleedkamer en daarna naar buiten. Er wordt op toegezien dat alle AquaKids de kleedkamer verlaten. De kinderen die vervolgens nog mogen disco zwemmen moeten dan via de kassa van De Slag weer naar binnen.

Vragen? Mail naar aquakids@degrunte.nl.

De vrijwilligers en trainers