Corona maatregelen

Beste leden,

Vanuit de nieuwe wetgeving/maatregelen zijn verenigingen nu verplicht om zelf te controleren op een geldig Corona Toegangs Bewijs (CTB).

Ondanks eerdere communicatie is het volgens de wet verplicht om hierop te gaan handhaven als vereniging.

Daarom zien wij ook graag dat per groep die traint er 1 iemand is die controleert op het CTB bij binnekomst aan de tourniquet. (poortje voor de kleedkamers, bij de sponsor borden).

Groepen met een trainer: controle door de trainer. Jeugd onder de 18 hoeft niet gecontroleerd te worden.

We willen benadrukken dat dit wetgeving is en dat wij als vereniging hier niks aan kunnen doen. We verwachten dan ook dat u uw mede leden met respect behandelt en u zich verantwoordelijk gedraagt.

Namens het bestuur,
Sem Blommendaal
Voorzitter ZPV De Grunte.

AquaKids

Voor aquakids heeft dit tot gevolg dat we geen ouders meer op de tribune mogen toe laten. Ook in de kleedkamers zijn ouders nu niet welkom. Er is landelijk afgesproken dat er geen supporters of publiek bij sport activiteiten aanwezig mag zijn.

AquaKids valt niet onder de regelingen van de zwemlessen.

Mocht uw zoon/dochter begeleiding nodig hebben in de kleedkamer mail me gerust, dan zoeken we een oplossing.

Recreative ouders

Voor de recreatieve ouders die zwemmen tijdens aquakids heeft dit tot gevolg dat jullie zelf moeten afstemmen dat je elkaar checkt op het CTB. Dit kan eenvoudig via de app CoronaCheck. Deze app is door iedereen via de playstore gratis te downloaden.