Clubheld van de amateursport 2017

In iedere gemeente van Nederland is zijn de regionale dagbladen op zoek naar de meest bijzonder vrijwilliger van een sportvereniging. Voor ZPV De Grunte heb ik Anja Leideman geselecteerd.

Reden:
Anja zet zich al jaren belangeloos in voor de zwemvereniging. Anja is lid van het Dagelijkse Bestuur. Ook is ze penningmeester, een taak die ze zeer serieus op haar neemt en haar veel tijd kost. Anja verzorgt ook de ledenadministratie. Daarnaast staat ze meerdere keren per week als trainer van de selectiezwemmers aan het bad. Onder de zwemmers is ze zeer geliefd. Ook schrijft ze de bijbehorende zwemtrainingen. Tijdens wedstrijden gaat ze mee met de zwemmers en staat ze langs de kant de zwemmers te coachen.

Dit alles bij elkaar verdient Anja het om in het zonnetje gezet te worden. En Clubheld van 2017 te worden. Hoe kunnen wij met elkaar hiervoor zorgen?
Stap 1: Stem via: www.clubheld2017.nl
Stap 2: Vul de postcode in en ga verder
Stap 3: Type bij naam: Anja Leideman, in
Stap 3: Vul je persoonlijke gegevens in.
Stap 4: Zorg dat Anja de meeste stemmen krijgt. Ze wordt dan misschien wel regiowinnaar. Wordt ze clubheld van Nederland dan is dat de ultieme beloning. Ook wint ze dan een cheque van € 10.000 voor de vereniging.

Ook de stemmers maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nedrlandse Loterij twv € 50,-

Sponsorcommissie ZPV De Grunte