Anders denken, anders tanken bij Peut Hardenberg

Peut Hardenberg gaat dingen echt anders doen en durft te experimenteren. Dat doen we niet alleen, we geloven in de kracht van samenwerken met lokale sport-, muziek-, cultuurvereniging en goede doelen. Wij zijn dan ook blij dat u hebt besloten met ons mee te doen.

Tanken & Schenken

Wat is mooier: krijgen of geven? Per getankte liter draagt Peut Hardenberg 1 cent af aan een goed doel of vereniging. Welk doel dat is, bepaalt de klant zelf op een tablet aan de kassa. Op een tv scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangen alle deelnemers het gespaarde bedrag van ons.

Wij verwachten per jaar totaal tussen de € 10.000,= en € 15.000,= te kunnen schenken aan de deelnemende verenigingen en goede doelen. Afhankelijk van de keuze van de klanten en van het enthousiasme van de deelnemers kan dat een behoorlijk bedrag opleveren.

Dus hoe enthousiaster de leden van sport-, muziek- en cultuurverenigingen zijn, hoe hoger de opbrengst voor de eigen club!

Kwaliteit van de brandstof

Wij als Peut verkopen alleen brandstof van een 1e kwaliteit, alle brandstoffen die in Europa worden verkocht voldoen aan de wettelijke minimale eisen. Brandstoffen met extra toevoegingen, de premium brandstoffen, die met de extra poespas en franje verkopen wij dus niet.

Sponsorcommissie ZPV De Grunte