Ander systeem voor de inning tegemoetkoming wedstrijdkosten voor de wedstrijdzwemmers

Voor de tegemoetkoming in de wedstrijdkosten wordt per zwemwedstrijd een bijdrage van €1.20 gevraagd aan de wedstrijdzwemmers. Momenteel nog betaald elke zwemmer dit bedrag aan de ploegleider.

Om het een ieder eenvoudiger te maken willen we een ander systeem in voeren: per zwemmer zal er een bedrag van €12.00 van de rekening af worden geschreven. De ledenadministratie houdt hierna een ‘administratie’ bij wie wanneer naar een wedstrijd is geweest en hiervoor per keer €1.20 in mindering brengen. Helaas zijn wij ook genoodzaakt dit bedrag af te schrijven indien je je niet (tijdig) hebt afgemeld voor een wedstrijd, omdat de kosten anders voor rekening van de vereniging komen.

Na zo’n 10 wedstrijden zal het voorschot van €12.00 op zijn en stelt de ledenadministratie u hiervan op de hoogte, zodat er opnieuw een bedrag kan worden geïncasseerd

Met dit systeem zijn er meerdere voordelen:

  1. De zwemmers hoeven niet meer €1.20 mee te nemen naar een wedstrijd,
  2. Ploegleiders hoeven niet meer te controleren of iedereen betaald heeft,
  3. Iedere zwemmer betaalt zijn deel,
  4. Er zal geen contant geld meer in omloop zijn.

Dit systeem zal per oktober ingevoerd worden. Naast de contributie zal dan ook een bedrag van €12.00 van de rekening af worden geschreven. Indien u hier bezwaar tegen heeft, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ZPV de Grunte