Aankondiging RTV Oost Nieuwjaarsduik 2018

RTV Oost nodigt en daagt heel Overijssel uit om op maandag 1 januari 2018 deel te nemen aan de RTV Oost Nieuwjaarsduik in en rond recreatievijver de Oldemeijer in de boswachterij ten zuiden van Hardenberg. De Nieuwjaarsduik staat open voor solisten, vrienden- vriendinnengroepen, clubteams of bedrijventeams!

Doe gek en win 250 euro!

Er is weer een mooi bedrag van € 250 te winnen door de groep van minimaal vijf personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch is uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaat maken in het water van De Oldemeijer.

Stef Ekkel én René Karst

Het gaat een vrolijke boel worden op 1 januari in Hardenberg, waar honderden zwemmers de ‘barre kou’ trotseren en 2018 begroeten met een frisse duik. Er is een professionele warming-up en er is livemuziek van feestzanger Stef Ekkel die (verrassing!) ook z’n vriend en collega René Karst meebrengt! Zij zingen onder meer dé feesthit van 2017 ‘Liever te dik in de kist dan een feestje gemist!’ Grote verrassing verder is dat Stef en René ook de opvolger van ‘Liever te dik in de kist’ voor de allereerste keer gaan zingen. Nationale primeur dus! De titel is: ‘We zijn nog beter als we dronken zijn’ en de Hardenbergse duikdeelnemers gaan een rol spelen in de clip die van het optreden gemaakt gaat worden.

Inschrijven

Vanaf 11.30 uur kunnen de eerste fanatiekelingen zich al inschrijven. Bij de inschrijving krijg je de bekende Unox-muts en een handige wallet voor op je mobiele telefoon. Na afloop van de duik is er voor iedere deelnemer een lekkere kop snert! De live-uitzending start om 12.30 uur, een half uur voor de officiële duik. Vlak voor de werkelijke Nieuwjaarsduik zal door Alex Oude Wesselink (RTV Oost) bekend worden gemaakt welke groep de 250 euro heeft gewonnen.

Routebeschrijving

De Oldemeyer is bereikbaar per auto vanaf de rijksweg Zwolle-Emmen (A28). Bij de afslag Hardenberg volg je de ANWB-borden naar het recreatiegebied “De Oldemeijer. Rijdend op de N36 (Almelo – Witte Paal) neem je de afslag Mariënberg – Diffelen waarna je de borden met ‘Oldemeijer’er op volgt.