Aankomende zaterdag FILMMIDDAG!!

Na het daverend succes van de vorige keren, hebben we besloten om ook dit seizoen een filmmiddag te organiseren! Dit keer willen de nadruk leggen op de vlinderslag en rugcrawl, zowel de techniek als het keerpunt. Een leerzame middag voor alle selectieleden en masters zwemmers van De Grunte.

Wat is een filmmiddag?

Tijdens deze middag worden er van jou filmpjes gemaakt. Dit doen we voor de zwemslagen borstcrawl en rugcrawl. Deze slagen filmen we zowel boven- als onderwater. Nadien gaan we die filmpjes gezamenlijk analyseren en evalueren. Hierbij zal je inzien wat voor jou aandachtspunten zijn. Uit ervaring blijkt dat deze filmdag zeer leerzaam is voor de zwemmers.

Geen USB-stick

In de uitnodiging is vermeld dat tijdens het filmen de filmpjes op USB-stick worden meegegeven. Dit zorgde afgelopen keer voor extra oponthoud tijdens de film-analyse. Graag willen we ditmaal de filmpjes via Wetransfer.com verdelen. Hiervoor is je e-mailadres nodig. Je kunt jouw e-mailadres bij Roy en Jos achterlaten. Dit doe je voordat je het water ingaat! Graag ook duidelijk vermelden aan welke kant van het bad (scorebord of de tribune zijde) je gaat oefenen.

Op onze site staan ook nog een aantal leerzame filmpjes over zwemtechniek (menu wedstrijdzwemmen > zwemtechniek).

Maak er met zijn allen een mooie leerzame middag van.