Waterpolo Teams

Terug

Jeugd - 11 (EG1)

Afgelopen seizoenen hebben we in de competitie gespeeld met een jeugdteam tot 11 jaar. Dit seizoen spelen we alleen toernooien vanaf 2021 en spelen we af en toe al wedstrijden met de -13 mee. We krijgen steeds meer leeftijdsgenoten in de groep tot 11 jaar. Volgend seizoen verwachten we gewoon weer in de competitie te spelen met in ieder geval 1 jeugdteam tot 11 jaar, misschien wel 2 teams. We trainen heel hard om er weer een leuk seizoen van te maken, en om vooral lekker te genieten van waterpolo!

De doelstellingen voor Jeugd - 11 zijn:

  • Plezier maken!!
  • Plezier maken!!
  • Plezier maken!!
  • Nog meer enthousiaste teamgenootjes krijgen, jongens en meisjes. We willen straks met 2 teams in de competitie spelen.
  • Beter worden in waterpolo

Jeugd - 13 (DG1)

De meeste spelers uit dit team hebben vorig jaar al wat ervaring opgedaan met waterpolo bij de -11, en gaan hun tweede seizoen in. We zijn allemaal een jaartje ouder, wijzer en beter geworden, dus we gaan er tegenaan om er weer een enorm leuk seizoen van te maken. Ook wij kunnen altijd nog wat extra teamgenootjes gebruiken om ons team te komen versterken. Kom gerust een paar keer meedoen, om te kijken of het iets voor je is.

Jeugd - 13 (DG2)

De meeste spelers uit dit team hebben vorig jaar al ervaring opgedaan bij de -13, en gaan hun tweede seizoen in met het team. We zijn allemaal een jaartje ouder, wijzer en beter geworden, dus we gaan er tegenaan om er weer een enorm leuk seizoen van te maken. Ook wij kunnen altijd nog wat extra teamgenootjes gebruiken om onze teams te komen versterken. Kom gerust een paar keer meedoen, om te kijken of het iets voor je is.

Jeugd - 15 (CG1)

We hebben wat versterking van jongens en meiden die vorig jaar nog in de -13. We zijn allemaal een jaartje ouder, wijzer en beter geworden, dus we gaan er tegenaan om er weer een enorm leuk seizoen van te maken. Ook wij kunnen altijd nog wat extra teamgenootjes gebruiken om ons team te komen versterken. Kom gerust een paar keer meedoen, om te kijken of het iets voor je is.

Jeugd - 17 (BG1)

We hebben wat versterking van jongens en meiden die vorig jaar nog in de -15 speelden en nu lekker mee kunnen doen met -17. Een gezellige, leuke groep, een steeds hechter team, en we gaan ervoor om dit jaar allemaal te groeien zodat we klaar zijn voor de Heren of Dames.

Dames 1

In het seizoen van 2018/2019 zijn we samen met de dames van De Plons uit Coevorden een gecombineerd damesteam gestart. In eerste instantie voor 2 jaar met als doel dat beide verenigingen weer een eigen damesteam op benen te krijgen. Inmiddels hebben we deze samenwerking opnieuw verlengt met 2 jaar met nog steeds hetzelfde doel. Dit team is actief in de 1e klasse Noord. We zijn een heel gezellige groep met leuke meiden en zijn fanatiek tijdens de wedstrijden. Ook wij kunnen altijd nog wat extra teamgenootjes gebruiken om ons team te komen versterken. Kom gerust een paar keer meedoen, om te kijken of het iets voor je is.

Heren 1

Dit team is al een aantal jaren onmisbaar in de 1e klasse. We hebben leuke wedstrijden en doen veelal mee in het rechter rijtje. Het team heeft de afgelopen jaren wat jonge talenten opgenomen in de selectie. Het doel voor de komende jaren is de talenten verder te ontwikkelen, om zo ook de doorstroming in de vereniging door te laten lopen. De oude garde traint en speelt nog goed mee maar zal ook steeds vaker met heren 2 meespelen om de talenten ruimte te geven bij heren 1.

Heren 2

In het tweede herenteam spelen heren die tegen het niveau van het eerste aanzitten, en/of heren die vanwege verschillende omstandigheden (werk/leeftijd/tijd) besloten hebben niet in heren 1 te willen spelen. Het tweede komt uit in de 3e klasse van regio Oost, en wenst daarin actief te blijven.

Heren 3

Dit team komt uit in de 4e klasse van regio Oost. Spelers die doorstromen vanuit de jeugd doen hier ervaring op met het 'senioren waterpolo', en worden daarbij begeleid door een aantal zeer ervaren spelers.

Verberg menu