Waterpolo

Terug

Jeugd - 11 (EG1)

Voor het eerst sinds jaren gaan we dit jaar competitie spelen met de jeugd tot 11 jaar. Het wordt voor deze toppers een spannend seizoen, vol nieuwe dingen. We trainen heel hard om er een leuk seizoen van te maken, en om vooral lekker te genieten van waterpolo! Doelstellingen:

  • Plezier maken!!
  • Plezier maken!!
  • Plezier maken!!
  • Nog meer enthousiaste teamgenootjes krijgen, jongens en meisjes
  • Beter worden in waterpolo

Jeugd - 13 (DG1)

De meeste spelers uit dit team hebben vorig jaar al wat ervaring opgedaan met waterpolo, en gaan hun tweede seizoen in. We zijn allemaal een jaartje ouder, wijzer en beter geworden, dus we gaan er tegenaan om er weer een enorm leuk seizoen van te maken. Ook wij kunnen altijd nog wat extra teamgenootjes gebruiken om ons team te komen versterken. Kom gerust een keertje meedoen, om te kijken of het iets voor je is.

Jeugd - 17 (BG1)

Voorheen als team in de -15 meegespeeld, dit jaar allemaal doorgestroomd naar -17. Een stapje hogerop, nog betere tegenstanders, maar ook wijzelf zijn beter geworden. We hebben wat versterking van jongens die vorig jaar buiten de boot vielen voor -15, maar nu nog wel lekker een jaar mee kunnen doen met -17. Een gezellige, leuke groep, een steeds hechter team, en we gaan ervoor om dit jaar allemaal te groeien zodat we klaar zijn voor de Heren of Dames.

Heren 1

Na een goede tweede plek op de eindranglijst vorig seizoen, heeft dit team zichzelf als doel gesteld om dit jaar te gaan promoveren naar de 1e klasse. Het team is ten opzichte van vorig seizoen slechts op één positie gewijzigd. Verder is het doel om ook enkele jonge jongens die zich aandienen dit jaar al enkele keren mee te nemen naar de wedstrijden, om zo ook de doorstroming in de vereniging door te laten lopen.

Heren 2

Wordt nog bijgewerkt: In het tweede herenteam spelen heren die tegen het niveau van het eerste aanzitten, en/of heren die vanwege verschillende omstandigheden (werk/leeftijd/tijd) besloten hebben niet in heren 1 te willen spelen. Het tweede komt uit in de 3e klasse van regio Oost, en wenst daarin actief te blijven.

Heren 3

Wordt nog bijgewerkt: In het seizoen 2013/2014 is gestart met het 3e herenteam. Dit team komt uit in de 4e klasse van regio Oost. Spelers die doorstromen vanuit de jeugd doen hier ervaring op met het 'senioren waterpolo', en worden daarbij begeleid door een aantal zeer ervaren spelers.

Verberg menu