50 Jarig Jubileum: Algemeen

Terug

ZPV De Grunte viert dit jaar haar 50 jarig jubileum. Het hele jaar door worden er speciale evenementen georganiseerd.

24 Februari - De Grunte spel- en filmavond

Voor iedereen van 9 t/m 12 organiseert De Grunte een leuke spelletjes- en filmavond. Dat wil je niet missen! Ben je Grunte-lid en heb je nog niets te doen op zaterdag 24 februari? Kom dan gezellig naar de SOOS van het Morgenlicht (Gramsbergerweg 59). We beginnen om 15:00 uur en het duurt ongeveer tot 19:30. Stuur wel even een mailtje ter opgave naar laurawesselink91@hotmail.com. Tot Dan.

17 Februari

Wij zijn verheugd de jubileumjaarwedstrijd zwemmen van 50 jaar ZPV De Grunte te mogen houden op zaterdag 17 februari 2018 in zwembad De Slag in Hardenberg. De wedstrijd begint om 15:30, inzwemmen en juryberaad zijn vanaf 15:00.

In de bijlagen is informatie over de wedstrijd en een lijst met deelnemers en de afstanden. Wij hebben in de startlijst van deze wedstrijd rekening gehouden met de categorieën zwemmers die het tegen elkaar opnemen. Wij hebben daarom besloten voor alle deelnemers een jubileummedaille uit te reiken.

Voor de ouder-kind estafette van 4 x 25 m vrije slag hebben zich verschillende tweetallen aangemeld. Hier zijn teams van 4 personen gemaakt. Het is een afsluitend fun nummer, waarbij we nog ruimte hebben voor aanvullende tweetallen. U kunt dit onder vermelding van de deelnemers en de geboortedata nog per mail doorgeven op jubileumjaarwedstrijd@degrunte.nl , of zelfs op de dag zelf.

Bij de wedstrijd zullen foto- en filmopnamen worden gemaakt voor gebruik op de website van De Grunte en sociale media.

Wij verwelkomen u graag komende zaterdag in Zwembad De Slag in Hardenberg voor de jubileumwedstrijd van ZPV De Grunte.

Zwemcommissie De Grunte
 
Kevin van Dorp met de gewonnen Badeend
 

16 februari

Vrijdag 16 februari a.s. organiseert Sportservice i.s.m. De Grunte voor de tweede keer de zwemestafette in zwembad de Slag te Hardenberg. Vorig jaar was dit een groot succes met 24 teams, vanavond 32 teams!

AquaKids konden zich hiervoor kostenloos aanmelden en deelnemen. De normale AquaKidstraining, selectie training & training recreatieve ouders vervalt deze avond ivm de scholen estafettes.

23 februari zal er in verband met de voorjaarsvakantie training zijn van 18.30-19.30 uur voor alle AquaKids & zwemmende ouders!!

Sportieve groet,
Trainers Aquakids.

Zaterdag 17 februari werd in zwembad De Slag in Hardenberg een wedstrijd voor diverse leden van de vereniging gezwommen. Dit was vanwege het vijftigjarig jubileum van ZPV De Grunte.

Verberg menu