Links

Hieronder staan allerlei handige links. Heb je zelf nog een link naar een website die hier zeker bij moet staan, laat het de webmasters weten!


Informatie

De vorige website van onze vereniging

Sinds 13 juni 2011 is de vernieuwde website in de lucht. Natuurlijk is het ook nog altijd leuk om de vorige website van De Grunte te bekijken.

KNZB Oost

Deze website is het toegangspunt voor iedereen die zich in regio Oost bezighoudt met enige vorm van zwemsport. Hier is de informatie te vinden over waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen van de regio Oost.

Koninklijke Nederlandse Zwem Bond

Vereniging De Grunte is aangeloten bij de KNZB. De Koninklijke Nederlandse Zwembond is een Nederlandse sportbond voor ondermeer wedstrijdzwemmen, openwaterzwemmen, waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen.

Logo's van onze vereniging

We krijgen geregeld vragen of we logo's kunnen leveren voor presentaties of publicaties. Logo's en aanwijzingen daarvan vind je in bovenstaande link.

Voedingscentrum

Het Voedingscentrum (voluit: Stichting Voedingscentrum Nederland) is een semi-overheidsinstelling gevestigd in Den Haag en geeft voorlichting over voedsel en voeding.


Wedstrijdzwemmen

Go Swim

Dit is een Engelse site met handige tips en zwemtechnieken. De site is in verschillende talen te bekijken, helaas niet in het Nederlands.

Wiki wedstrijdzwemmen

Natuurlijk kent iedereen wikipedia. Deze link verwijst u naar de wiki over wedstrijdzwemmen.

Zwemrank

Op zwemrank kun je de uitslagen vinden van nagenoeg alle wedstrijden die in Nederland gezwommen worden.


Waterpolo

Waterpolo

Deze site is zoals de naam het al zegt, volledig gericht op waterpolo. Je vindt er nieuwtjes en uitslagen.

Wiki Waterpolo

Natuurlijk kent iedereen wikipedia. Deze link verwijst u naar de wiki over Waterpolo.


WaterpoloVechtrace

Foto's 2015

Op onze eigen site staan de foto's van afgelopen editie (2015). Ook Erik Everts heeft een album volgeknipt.

Waterpolo Vechtrace (website)

Elk jaar organiseert De Grunte de 'De Grunte Waterpolo Vechtrace'. Alle informatie voor de volgende editie is hier te vinden.

rn

Nieuwjaarsduik

Foto's 2016

Elk jaar op 1 januari wordt de Nieuwjaarsduik georganiseerd door De Grunte. Ook Alfred Leideman heeft een album volgeknipt.


Nachtmarathon

Foto's 2016

De nachtmarathon wordt één keer per jaar gehouden in De Marsch te Hardenberg. De wedstrijd begint om 19:00 uur op de vrijdag en eindigt om 7:00 de zaterdag erna.

Verberg menu