Nieuws

Gepubliceerd door Jos (admin) op 20-06-2022 om 21:09 uur.

1 juli is de laatste aquakids training. 8 en 15 juli 2022 komen te vervallen.

Gepubliceerd door Jos (admin) op 20-06-2022 om 21:06 uur.

De aquakids mochten vandaag meedoen aan de derde ready2race. Deze recreatieve wedstrijd vond plaats  in Dedemsvaart. De deelnemers hebben goed gezwommen, een leuk spel gespeeld, veel over wedstrijd zwemmen geleerd en een mooie oorkonde met medaille gekregen. Knap gedaan aquakids van de grunte!

Gepubliceerd door Jos (admin) op 28-11-2021 om 16:40 uur.

Alle Grunte leden tm 12 jaar hebben vanavond tijdens aquakids bezoek gehad van 2 zwarte pieten. Wat was het leuk!!!!! Dansen met de pieten, pakjes door de schoorsteen gooien, stoomboot race, pieten klauter parcours en natuurlijk pauze met wat lekkers. Na afloop kregen alle kinderen een kadootje en een mooie chocolade letter mee naar huis. Alle vrijwilligers: Bedankt voor de organisatie van deze leuke zwem avond. De kinderen hebben genoten!

Gepubliceerd door Jos (admin) op 18-11-2021 om 20:23 uur.

Beste kinderen, Vrijdag 26 november stuurt Sint een paar Pieten naar zwembad De Slag. De Pieten gaan er vast een leuke zwemavond voor jullie van maken. Op de stoomboot is ook een zak met kadootjes en pepernoten voor De Grunte meegekomen.Ik hoop dat de Pieten die niet vergeten. Alle Aquakids en Grunte leden tot 12 jaar zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. We starten om 18:15, zorg dat je in zwemkleding naar het zwembad komt. Vraag je ouders maar of ze je om 19:45 uur weer willen ophalen. De Pieten zijn op de hoogte van de Corona maatregelen en nemen deze in acht.

Gepubliceerd door Jos (admin) op 01-11-2021 om 9:13 uur.
Oorkonde

De Aquakids hebben vandaag in Hardenberg meegedaan aan de eerste ready2race wedstrijd van dit seizoen. Met de jongste zwemmers van 4 verenigingen uit de regio een middag wedstrijd zwemmen, estafette zwemmen en een buizen race (paardjes race). De deelnemers vonden het spannend! Ze hebben allemaal goed gezwommen en sportief meegedaan. Ook nog een eigen aanmoedigingskreet bedacht. Na afloop kreeg iedereen een oorkonde met daarop de gezwommen tijden. Knap gezwommen aquakids!!!


Verberg menu