9 oktober zwemavond voor alle AquaKids en recreatieve ouders

Aanstaande vrijdag 9 oktober mogen we weer zwemmen! De quarantaine periode van de verschillende trainers is voorbij en er zijn tot nu toe gelukkig geen nieuwe corona besmettingen binnen de vereniging vastgesteld.

Aanstaande vrijdag willen we een leuke zwemavond voor alle AquaKids leden organiseren. 

Alle kinderen zijn welkom om 18:10, we moeten om 19:25 stoppen.

Het plan is om in het instructie bad een disco te organiseren en in het wedstrijd bad onder andere een grote opblaasglijbaan neer te leggen.  De kinderen krijgen een traktatie.

Voor de recreatieve zwemmende ouders is er een baan vrij om te zwemmen. 

De week erna is het herfstvakantie.

We hopen 23 oktober weer een normale AquaKids training aan te kunnen bieden.

Houd de mail en website in de gaten. 

Bij vragen mag u altijd mailen naar dit adres.

De volgende maatregelen zijn momenteel van toepassing:

*kinderen komen in badkleding naar het zwembad. Bovenkleding in de gang bij de machine kamer uittrekken en tas met kleding meenemen naar het zwembad.

*Na het zwemmen kort douchen en aankleden in de kleedkamers van de sporthal. Kleedkamer 1 is voor de meiden, kleedkamer 2 is voor de jongens. Er zal een trainer of vrijwilliger aanwezig zijn in de kleedkamers voor toezicht.

*Ouders mogen niet mee naar binnen. Kinderen worden bij de ingang van de slag ontvangen door een trainer of vrijwilliger en naar het bad begeleid.

*Als ouders toch naar binnen moeten in De Slag dan wordt het dragen van een mondkapje dringend geadviseerd. Voor iedereen ouder dan 13 jaar wordt het dragen van een mondkapje in de gangen en kleedkamers dringend geadviseerd.

Sportieve groet,
Aafelien Hendriks
Bestuur AquaKids De Grunte