Vrienden Saxenburgh Groep

Wij steunen het goede doel, namelijk de Stichting Vrienden Saxenburgh Groep.

De Stichting Vrienden van de Saxenburgh Groep zorgt voor leuke extra’s voor patiënten en cliënten binnen de gehele Saxenburgh Groep. Deze extra’s voorzien in een dringende behoefte, maar zijn niet te financieren uit de bestaande budgetten.

Wensen vervullen

Jaarlijks wordt de actie ‘Wensen vervullen’ georganiseerd. Hierbij vraagt de stichting aan afdelingen van alle bij de Saxenburgh Groep behorende locaties of er specifieke wensen zijn waardoor we het woon- en leefklimaat voor bewoners, cliënten en patiënten kunnen veraangenamen. Het gaat hierbij om wensen die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden.

Elk jaar komen er bij de stichting veel aanvragen binnen en wordt er gevraagd om mee te helpen het gezelliger te maken van die locaties.

Klik hier voor meer informatie

Geld inzamelen

Als vereniging willen wij wat terug doen voor de Hardenberger samenleving. We met de Hardenberg City Swim namelijk geld inzamelen voor een mooi initiatief van deze stichting.

We willen graag met hulp van alle deelnemers een mooi bedrag doneren aan dit goede doel. We zouden het daarom fijn vinden als je zelf voor sponsoring op pad gaat om daarmee deze stichting een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Minimaal verwachten we €5 maar liever meer. De persoon die het meeste sponsorgeld bijeen brengt, ontvangt een leuke prijs!